Op zoek naar een leuke ruimte voor uw vergadering of bijeenkomst?

We bieden in De Stadskeuken ruimte voor vergaderingen, workshops, kookactiviteiten en bijeenkomsten. Afhankelijk van de doelstelling van de activiteit betaal je hiervoor het maatschappelijk of commercieel tarief. Kannen koffie en thee kunnen worden klaargezet en worden apart afgenomen.

Vergaderen

We hebben een besloten vergaderkamer voor maximaal 18 personen. De kamer is sfeervol en functioneel ingericht met twee grote tafels en voorzien van flip-over en beamer met scherm.

Workshops

De semi-afsluitbare activiteitenruimte biedt ruimte voor 12 tot maximaal 20 personen. Er staan 4 werktafels met stoelen en kasten waar in overleg spullen (tijdelijk) in opgeborgen kunnen worden. De ruimte kan ook worden opgedeeld in twee x twee werktafels.

Bijeenkomsten

De ontmoetingsruimte is geschikt voor 40 tot 60 (inclusief activiteitenruimte) personen. De (vintage) inrichting bestaat uit diverse eettafels met stoelen en een ruime zithoek. In overleg kan de ruimte anders worden ingedeeld, want vrijwel alle meubels zijn verrijdbaar.

Koken

We beschikken over een grote, professionele, open keuken. Deze is o.a. te gebruiken om kookworkshops te geven en cateringopdrachten voor te bereiden. Wie samen met een groep wil koken en eten kan samen met de keuken, de workshopruimte en/of de ontmoetingsruimte gebruiken. Ook kunnen beginnende chefs De Stadskeuken gebruiken als incidenteel ‘pop-up’ restaurant en hun gerechten en concepten uit proberen.

Arrangementen

Samen met het ccollectief kunnen we in De Stadskeuken diverse activiteiten op maat samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een teambuilding in combinatie met een creatieve workshop of een verjaardag met samen koken en eten, met producten van lokale initiatiefnemers.

Aanbod

Kookworkshop  /  besloten etentje  /  bedrijfsuitje  /  teambuilding  /  communicatie training  / kinderfeestje / etc.

Neemt u gerust contact met ons op, dan kunnen wij samen kijken wat het beste bij u past en wie u daarbij kan helpen!

gebruiksreglement versie september 2019