Op zoek naar een leuke ruimte voor uw vergadering of bijeenkomst?

We bieden in De Stadskeuken ruimte voor vergaderingen, workshops, kookactiviteiten en bijeenkomsten. Afhankelijk van de doelstelling van de activiteit betaal je hiervoor het maatschappelijk of commercieel tarief. Kannen koffie en thee kunnen worden klaargezet en worden apart afgenomen.

Vergaderen

We hebben een besloten vergaderkamer voor maximaal 18 personen. De kamer is sfeervol en functioneel ingericht met twee grote tafels en voorzien van flip-over en beamer met scherm.

Workshops

De semi-afsluitbare activiteitenruimte biedt ruimte voor 12 tot maximaal 30 personen. Er staan 4 werktafels met stoelen en kasten waar in overleg spullen (tijdelijk) in opgeborgen kunnen worden. De ruimte kan ook worden opgedeeld in twee x twee werktafels.

Bijeenkomsten

De ontmoetingsruimte is geschikt voor 40 tot 70 (inclusief activiteitenruimte) personen. De (vintage) inrichting bestaat uit diverse eettafels met stoelen en een ruime zithoek. In overleg kan de ruimte anders worden ingedeeld, want vrijwel alle meubels zijn verrijdbaar.

Koken

We beschikken over een grote, professionele, open keuken. Deze is o.a. te gebruiken om kookworkshops te geven en cateringopdrachten voor te bereiden. Wie samen met een groep wil koken en eten kan samen met de keuken, de workshopruimte en/of de ontmoetingsruimte gebruiken. Ook kunnen beginnende chefs De Stadskeuken gebruiken als incidenteel ‘pop-up’ restaurant en hun gerechten en concepten uit proberen.

Arrangementen

Samen met het ccollectief kunnen we in De Stadskeuken diverse activiteiten op maat samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een teambuilding in combinatie met een creatieve workshop of een verjaardag met samen koken en eten, met producten van lokale initiatiefnemers.

Aanbod

Kookworkshop  /  besloten etentje  /  bedrijfsuitje  /  teambuilding  /  communicatie training  / kinderfeestje / etc.

Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij samen kijken wat het beste bij je past en wie jou daarbij kan helpen!

Social return

Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk en we ontvangen geen structurele subsidie voor de exploitatiekosten. Onze maatschappelijke tarieven zijn kostendekkend. De activiteiten die wij zelf organiseren en/of gratis faciliteren kosten ons geld. Dit financieren wij door ook zakelijk gebruik van onze ruimten aan te bieden. Wie bij ons het gebruik afneemt tegen zakelijke tarieven ondersteunt ons zodat wij deze maatschappelijke activiteiten en initiatieven gratis kunnen faciliteren. 50% van de zakelijke gebruikskosten zijn Social Return.

In De Stadskeuken werken wij met vrijwilligers die binnen en vanuit De Stadskeuken bouwen aan hun initiatief, onderneming, ontwikkeling en/of hun zelfvertrouwen. Je kunt daaraan bijdragen wanneer je gebruik maakt van ons aanbod m.b.t. maaltijden en inzet beheer. Onze vrijwilligers ontvangen hiervoor van ons een vrijwilligersvergoeding.

gebruiksreglement versie september 2019

Startende en kleine ondernemers

Wij bieden de keuze om de ruimte te gebruiken in ruil voor ‘wederkerigheid’ ipv huur in euro’s. Dat betekent dat je dan iets terug doet waar wij mee geholpen zijn, zoals beheertaken.
Op deze manier kun je risicovrij je eigen activiteiten opbouwen. Als je een activiteit vaker of structureel aanbiedt, dan kan de belangstelling langzaam groeien en daarmee ook je onderneming. Je kan daarna altijd nog kiezen voor euro’s of opnieuw beginnen in een ruimte van jou zelf.

Wij bieden ruimtes die geschikt zijn voor o.a. koken, ontmoeting, creatieve en culturele activiteiten, bijeenkomsten, trainingen, en vergaderingen.

We werken het liefst met ondernemers die met hun activiteiten hun leefomgeving wat mooier of fijner maken en die het met ons eens zijn dat SAMEN-redzaam de nieuwe norm is.

Wil je een ruimte of arrangement boeken?
Je kunt hier jouw wensen kenbaar maken,
dan gaan wij dat voor jou reserveren.

Boekingen