Project Description

Crude Cook kooklessen

Crude Cook kooklessen

Iedereen kan koken. Maar elke dag een gezonde, lekkere en betaalbare maaltijd op tafel zetten is een hele uitdaging. Zeker als je weinig tijd en/of een krap budget hebt, voor 1 persoon moet koken of rekening moet houden met verschillende eetvoorkeuren of diëten binnen een gezin.

Ik verzorg elk kwartaal vier kooklessen waarin je leert koken met de groenten van dat seizoen. We gaan samen maaltijden plannen, budgetteren en je krijgt inkooptips. Iedere les duurt ca. drie uur waarin we een soep, hoofdgerecht en bijgerecht maken en natuurlijk lekker opeten. Moeilijk? Helemaal niet! Samen lukt het altijd en met het lesmateriaal en de tips op de website www.crudecook.com kun je ook thuis lekker aan de slag.

Tip: neem een bakje mee voor als je niet alles ter plekke wilt opeten

Kosten: de kooklessen kosten € 35,- voor 4 lessen, inclusief kookschrift en gids.

Kookschrift en handige gids: per kwartaal verschijnt er een kookschift met seizoensrecepten, en eenmalig een gids voor het plannen, budgetteren, inkopen en bewaren van maaltijden. Deze handige boekjes zijn los verkrijgbaar voor € 7.50 per stuk, en je ontvangt ze bij het volgen van een serie van 4 kooklessen.

Wanneer: de kooklessen en een aantal bijzondere bijeenkomsten starten in oktober 2019. Ga naar de AGENDA voor meer informatie.

Wilma-Mulder-Crude-Cook-kooklessen

Tags

kookcusus, budgetteren, betaalbare maaltijd

Initiatiefnemer

Wilma Mulder